A tél után kezdődik a kert lassan ébredezik,

Pedig ez a lehető legjobb alkalom elkezdeni a tavaszi munka. Március valamint április az az időszak, amikor a növény fák is sövények, növény, zöldség, természetes gyógynövények, virágok, fed, recept, csökkentése, valamint az is, hogy megszabaduljon a gaz Az az időszak, kopog az ajtón, így teszi lehetővé a munkára!.

A tél után kezdődik a kert lassan ébredezik,

Ültetés új fák, bokrok, növények Tavasszal a növény minden gyümölcs fák, kifejezetten prostokořenným sazenicím anélkül, hogy a származási terv lesz jó egy nagyon korai nap. Az őszibarack, kajszibarack, mandula, nektarin a tavaszi idő, egyre egyenesen kiváló. A végén a hónapban, március ültetett hasonlóképpen díszes lombhullató fák, diófák, a szőlő mag startings. Április kisajátítja idő az ültetésre, a nyír, fenyő, valamint különböző egyéb örökzöld növények. Ne hanyagolja el, hogy a fiatal gyümölcsfák prostokořenné kereslet előtt növekvő széles körben, vágd el a gyökereket, valamint ágak támogatja a növekedés a fa. A talaj alatt a korona, a fák sekély ásni. Termékeny gyümölcsfák Fontos tavaszi feladatokat is termékeny. Hogy a fák a megfelelő erőt, alapvető fontosságú, hogy biztosítsa a dózis – uleželého trágya vagy fejlett kerti komposzt.

A dirt fedél alatt, a fák poklaďte ideális alapanyag, megakadályozza a párolgást, a víz, a talaj. Az erő, etetés támaszkodik a fajta a földet. Az izmos talajok csak szükség, hogy megtermékenyíteni a fák, ha két vagy három év alatt, a fák, a könnyű, homokos sár kihasználják éves termékeny. Készítse elő a virágágyások Amint a földet, miután a télen teljesen kiszárad, a virág ágy, amely szükséges ahhoz, hogy egyre felkészülni. A szennyeződéseket hatékonyan prokypřete, ideális esetben egy sövény mellett. Az ágy, ahol a hó elolvadt, úgy kezdődik, kihajt a fű. Egyes fajták rövid zöld időtartama, most követeli, hogy azonnal reprodukálni. Ágyak ezért gyakran plejte növények, amelyek virág ágy nem tartozik, megszüntetése, amilyen gyorsan csak csírázni. A kosz a barázdák sima, például, hogy a hrabiček.

A növény a zöldségeket,

Valamint természetes gyógynövények A tavaszi hónapokban az ideális időtartama vetés zöldség. A start március elkezdődhet a vetés nagyon korai zöldségeket pařeništích, fóliasátorban. Amikor a problémák előnyös, hogy megvalósítható-e hely předpěstovaný fiatal saláta. Több törékeny valami zöldségeket, pl. uborka, karfiol, vagy a paradicsom, akkor először meg kell átültetni egy dobozban, vagy virág cserépben. Március elején az utolsó megfelelő nap a vetés, a vetőmag a brokkoli, valamint a paprika!.

A növény a zöldségeket,

Ne feledje, hogy fenntartsák a legkevesebb 3centimetrové tartomány közötti mag szerezze be olyan erős növények. Ne feledje kezdetén, március, a fed přezimovanou zöldségeket kelbimbó, kelkáposzta, póréhagyma, valamint a végén a hónap a betakarítás. A március második felében, nyugodtan kezdeni, hogy ültetett kerti ágy retek, spenót, nagyon korai fejes saláta, borsó, gyökér zöldség, tavaszi fokhagyma, kapor, valamint cékla. Egyenesen a virágágyás lehet vetni továbbá póréhagyma, piros, fehér káposzta megkezdése előtt a telepítési elengedhetetlen, hogy virágágyás alaposan termékenyít meg is vyvápnit.

Ültetés hagyma vette le, amíg befejezése március. Abban az esetben, nagy fagy minden bizonnyal hagyma elfog a hideg. Vizsgálja meg, ha bármely növények fagy nepovytáhl a nemzet. Ha igen, nyomja meg az őket vissza is přihrňte országokban. A tavasz tele van természetes gyógynövények. Semmi sem sokkal jobb, mint önálló felnőtt aromás természetes gyógynövények. Lehet bővíteni ablakpárkányt, a belső, azonban azt is, hogy a barázdák. Az udvaron virágzik snidling, tárkony, menta, bazsalikom, oreganu, rozmaring, zsálya, vagy kakukkfű.